Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Рестайлінгова версія Skoda Octavia отримала новий двигун

В зв’язку з скандалом навколо дизельних двигунів концерн VW Group вирішив зосередитись на бензинових та гібридних силових агрегатах. Після невеличкої перерви німці запустили у виробництво сучасний 1,5-літровий турбодвигун, який буде встановлюватись на багатьох моделях концерну в тому числі і на оновленій Skoda Octavia.

Першим отримав новий двигун рестайлінговий VW Golf, тому не дивно що німці сподіваються на те, що 4-циліндровий бензиновий мотор стане головною зіркою серед двигунів свого класу. Крім зовнішнього оновлення Skoda Octavia 2017 модельного року може похизуватися серйозною модернізацією внутрішнього начиння. Чехи з усією відповідальністю провели плановий фейсліфтінг, перш за все приділивши багато уваги економії пального.

Зі слів представників VW Group новий двигун прийшов на заміну застарілому 1,4-літровому мотору сімейства TSI. Як бачимо, ера зменшення об’єму силових агрегатів підійшла до свого завершення. Ще у минулому році німці презентували технічні характеристики свого надсучасного 1,5-літрового двигуна. В залежності від форсування він розвиває 130 або 150 к.с. Крім цього, він оснащений системою деактивації двох циліндрів за рахунок чого викидає в атмосферу всього 116 грам СО2 на один кілометр пробігу. На розгін з 0 до 100 км/год з більш потужною версією цього мотора рестайлінгова Skoda Octavia витрачає 8,5 секунд. При цьому середня витрата пального не перевищить 5 літрів на кожні 100 км пробігу.

Інтер’єр Skoda Octavia захоплює чудовою ергономікою та якісними матеріалами. Звичайно, архітектура центральної консолі не змінилася, але інформаційно-розважальна система отримала сенсорний монітор нового покоління.

Доречи, нова Skoda Octavia маєв запасі ще декілька цікавих моторів. Насамперед мова йде про 3-циліндровий 1-літровий TSI на 90 або 115 к.с. Дизельні агрегати об’ємом 1,6 та 2 літри мають в своєму активі 115 або 150 к.с. Топова модифікація Skoda Octavia RS комплектується 230-сильним двигуном та 7-степеневою роботизовано коробкою перемикання швидкостей.

На український ринок рестайлінгова модифікація Skoda Octavia надійде лише восени 2017 року. 

13.02.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Рестайлінгова версія Skoda Octavia отримала новий двигун

Політика конфіденційності